Nalazite se u > Salezijanci

31. siječnja 2018. - Rwanda Kimihurura

31. siječnja 2018. - Rwanda Kimihurura

Draga braćo i sestre!

Ne znam da li ste dobili moje božićno pismo i čestitku. U njem sam javio radosnu vijest o skorom dovršetku gradnje crkve Marije Pomoćnice.

Kako smo predvidjeli, na polnoćki smo zapjevali Slavu Bogu i zahvalili Mariji Pomoćnici na čudesnoj pomoći u gradnju Njenog Doma. Bila je to velika radost za mene, moju subraću salezijance, naše đake i sve vjernike naše četvrti. Samo da ste mogli vidjeti kako su skakutali i plesali od radosti! Žao mi je što niste mogli čuti radosno pjevanje GLORIA et ALELUJA! Molili smo za sve naše prijatelje i dobrotvore, da ih Gospa nagradi, čuva i zagovara.

Na sam dan Božića krstili smo naše katekumene. Mnogi su primili Prvu Sv. Pričest i sakrament Potvrde i vjenčanja.

Na Stjepanje smo slavili Božić sa bolesnicima, starijim osobama i siromasima – imali smo oko dvjesto gostiju na pikniku. Siromasi su pred Božić dobili par kilograma riže, graha, kukuruzova brašna, šećera, ulja i sapun – da u svojim obiteljima osjete radost što nas je dobri Bog pohodio po svom Sinu Isusu!

Odmah nakon blagdanskih dana dali smo se na uređenje oko crkve, prave se staze, sadi se trava i uređujemo park i parking,.

Ovog puta vas pozivam da s nama podijelite radost blagoslova crkve. Kako u ovoj pozivnici možete vidjeti, na francuskom i engleskom jeziku – to će biti na blagdan našeg utemeljitelja sv. Ivana Bosco 31.siječnja ove godine. Dobro nam došli dragi gosti! Ako ne i tijelom, budite s nama u duhu – radosni, Isusu i Mariji zahvalni!

Don Danko Litrić,
31. siječnja 2018. - Rwanda Kimihurura
Župni info kutak
  • Župne obavijesti
    Župne obavijesti

    Svete mise kroz tjedan:
    u 18:30h
    Svete mise nedjeljom:
    u 08:00, 10:00 i 18:30h

    Kontakt:
    Mob: 098 671 365 ...

  • Oglasna ploča
    Oglasna ploča

    Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

  • Sveti Antun Padovanski
    Sveti Antun Padovanski

    Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi