Nalazite se u > Župni info

2. veljače 2017. - Svijećnica

Hrvoje, Valerije, Tvrtko, Zdeslav, Zdravko

 Svete mise su danas u našoj crkvi: u 8; 10 i 18.30 sati.

Tijekom ovoga tjedna Crkva slavi:

Pon.  - Martina, Gordana, Darinka, Tina Hijacinta

Ut.     - sveti Ivan don Bosko, Viktor, Julije

Sri.    - Brigita Irska, Miroslav
Čet.   - Prikazanje Gospodinovo - Svijećnica

Pet.   - Blaž, Vlaho,Tripun, Šimun

Sub.  - Andrija, Izidor, Veronika

- Iduća nedjelja je 5. kroz godinu, Agata, Dobrila, Jagoda, Modest.

- U utorak, 31. siječnja 2017. godine, Salezijanska obitelj u Rijeci slavi u crkvi Marije Pomoćnice blagdan svetog Ivana don Boska. Na sam blagdan Svete mise kod Salezijanaca su u 8.30; 10.30; 12 sati i svečana Sveta misa u 18.30 sati koju predslavi biskup Šibenske biskupije, mons. Tomislav Rogić.

- U srijedu 1. veljače 2017., u 18.30 sati susret je s roditeljima Prvopričesnika, a u četvrtak u 18.30 susret s roditeljima krizmanika u 18.30 sati, u crkvi.

- U četvrtak, 2. veljače je Svijećnica, Prikazanje Gospodinovo. Svete mise u našoj crkvi su u 9; i u 18.30 sati. Blagoslov svijeća bit će ujutro i navečer.

- U petak je prvi petak u mjesecu. Prije podne posjećujemo starije osobe u domu „Kantrida", poslije podne u župi. Klanjanje POS u 18 sati i Sveta misa u 18.30.

- U Petak, 3. veljače je sveti Blaž, zaštitnik od bolesti grla. U slavlju Svetih misa 7; i 18.30 sati, koji želite, možete primiti blagoslov grla, po zagovoru svotoga Blaža.

- U nedjelju, 5. veljače 2017., u Župnom uredu III. je susret članova ŽPV-a i ŽEV-a u 17 sati. Dan života, 3. Obiteljski tjedna u Riječkoj nadbiskupiji. - Ponedjeljak, 6. veljače: Susret obiteljskih župnih animatora u 18.30 sati u zgradi Nadbiskupskog ordinarijata. - Utorak, 7. veljače: Radionica za roditelje u vrtićima (Krnjevo i Viškovo) od 17 do 18.30 sati. Srijeda, 8. veljače: Samostan sestara Presvetog Srca Isusova, Pomerio 17., Sveta misa za obitelji u 18 sati, nakon Euharistije klanjanje POS. Četvrtak, 9. veljače: Katolička osnovna škola „Josip Pavlišić", Tribina: Tko je odgovoran za prijenos vrednota djetetu: Obitelj, škola, Crkva? Petak, 10. veljače: U našoj crkvi u 18 sati klanjanje POS za obitelj i Sveta misa u 18.30 sati. Subota, 11. veljače: U našoj crkvi u 18 sati krunica za obitelj, i Sveta misa u 18.30 sati. U nedjelju 12. veljače: Dan braka. U katedrali svetog Vida mons. mr. Emil Svažić, generalni vikar, predvodit će misno slavlje u 11 sati.

- Od tiska imate časopise: „Don Bosko Danas", „Ladonja", „Srce Isusovo i Marijino" i novi broj Glasa Koncila s naslovima: - Kako dijalogom prevladati podijeljenost? - Odlaze djeca „gastarbajtera", a ne namirenih elita. - Proslavljena 100. obljetnica smrti blaženog Charlesa de Foucaulda, čovjeka koji sa svojim lutanjima simbolizira modernoga čovjeka, a koji je našao smiraj susrevši Boga. - Znati što je bilo s INA-om. - Bivši ovisnik: „Svaki čovjek ima pravo na drugu priliku". - Jasenka Nikšić, supruga, majka, uspješna djelatnica i voditeljica dječjeg zbora "Kažotići" govori u rubrici "Vjernici laici aktivni u Crkvi": „Bliskost djece i svećenika jako je važna". - Uzmite, čitajte i drugima preporučiti katolički tisak…
Župni info kutak
  • Župne obavijesti
    Župne obavijesti

    Svete mise kroz tjedan:
    u 18:30h
    Svete mise nedjeljom:
    u 08:00, 10:00 i 18:30h

    Kontakt:
    Mob: 098 671 365 ...

  • Oglasna ploča
    Oglasna ploča

    Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

  • Sveti Antun Padovanski
    Sveti Antun Padovanski

    Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi