Nalazite se u > Župni događaji

Marijo, o reci što je? Što ti oko vidjelo je? "Grob ja vidjeh Krista Boga, svijetlu slavu uskrsloga"!

Kada je Marija Magdalena tužna plakala u vrtu gdje je Isus bio pokopan, jer je mislila da je netko ukrao tijelo Učitelja, ljubav Božja kojom je Isus ozdravio njen život i oslobodio ju vlasti Zloga i pokvarenosti grijeha, potaknula je u njenom srcu zahvalnost i želju da ga ponovno nađe i vidi izvana. Ali DOGODIO SE SUSRET u kojem ju je Uskrsnuli Gospodin pozvao po imenu"Marijo" i kada je otvorila srce na njegovu riječ iskusila je i primila uskrsnuće i novi život iznutra! Isuse, ako te danas tako žarko ne ljubimo kao Magdalena, možda je to i zato što još nismo otkrili koliko je velika tvoja ljubav prema nama. Znate da mi počinjemo ljubiti kada prije svega mi osobno u životu iskusimo trenutke da nas Bog voli do kraja, da onda, kao ni Mariji Magdaleni, ni nama više nije teško ljubiti Gospodina. Dapače, imamo želju, kao i Magdalena, da nikada iz svoga srca ne izgubimo Isusovu ljubav, nego da poput nje budemo apostoli koji će PUNI BOŽJE LJUBAVI I NOVOGA ŽIVOTA SVJEDOČITI ISUSA i DRUGIMA!
 
MOLITVA
 Bože, sveta Marija Magdalena vidjela je uskrsloga Spasitelja i prva javila učenicima radost uskrsnuća. Daj i nama, po njezinu primjeru i zagovoru, svjedočiti da je Krist živ te ga jednom ugledati kao Kralja vječne slave. Po Gospodinu našem Isusu Kristu, Sinu tvome, koji s tobom živi i kraljuje u jedinstvu Duha Svetoga, Bog, po sve vijeke vjekova.
 
Marijo, o reci što je? Što ti oko vidjelo je?
Župni info kutak
 • Župne obavijesti
  Župne obavijesti

  Svete mise kroz tjedan:
  u 18:30h
  Svete mise nedjeljom:
  u 08:00, 10:00 i 18:30h

  Kontakt:
  Mob: 098 671 365 ...

 • Oglasna ploča
  Oglasna ploča

  Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

 • Sveti Antun Padovanski
  Sveti Antun Padovanski

  Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi