Nalazite se u > Nadbiskupija

Subotu 27. svibnja 2017. - Duhovna obnova grada Rijeke u Liču

Subotu 27. svibnja 2017. - Duhovna obnova grada Rijeke u Liču

  

Duhovna obnova grada Rijeke "Rijeka Milosti u luci zajedništva",

"Obiteljski vlak"

Poštovani župnici Riječke nadbiskupije!

U subotu 27. svibnja 2017. održat će se četvrti pripremi susret Duhovne obnove grada Rijeke: „Rijeka milosti u luci zajedništva" (9. - 11. lipnja 2017., Dvorana mladosti na Trsatu), u svetištu Majke Božje Snježne u Ličkom polju, pod nazivom „Obiteljski vlak".  Susret je organiziran u suradnji s Uredom za obitelj Riječke nadbiskupije.

Planirano je da prijavljene obitelji u subotu, u 8.30 sati krenu vlakom iz Rijeke u Lič. Po dolasku u Lič spustili bismo se do župne crkve sv. Jurja a potom do centra Liča gdje će u Domu kulture za sudionike biti pripremljena kratka okrjepa. Zatim će se formirati procesija koja će se uputiti prema svetištu Majke Božje Snježne u Ličkom polju gdje će nadbiskup, mons. Ivan Devčić predvoditi Euharistijsko slavlje u 11.30 sati. Nakon euharistijskog slavlja uslijedit će prigodno svjedočanstvo o življenju obiteljskog poziva, a zatim je ručak za sudionike. U popodnevnom dijelu programa održat će se prigodne kateheze, radionice i sportske igre za roditelje i djecu. Susret ćemo zaključiti zajedničkom večernjom molitvom časoslova i na završetku se uputiti natrag u Rijeku. Povratak je predviđen u 18.30 sati.

Participacija za odrasle osobe je 50 kuna, za djecu 10 kn (putovanje i ručak), plaća se na dan održavanja susreta.

Molimo Vas da predstavite ovaj susret vašim župljanima i potaknete ih da se prijave. Prijave se vrše putem on-line obrasca koji se nalazi na službenoj web stranici Riječke nadbiskupije: http://ri-nadbiskupija.com/ i traju do 20. svibnja. Za one župljane koji nisu u mogućnosti ispuniti on-line obrazac prilažemo tablicu koju možete poslati na e-mail adresu: rijeka.milosti@gmail.com. Također, u privitku prilažemo i plakat susreta.

Unaprijed Vam se od srca zahvaljujemo na Vašoj raspoloživosti i suradnji,

Organizacijski odbor Duhovne obnove grada Rijeke u suradnji u Uredom za obitelj Riječke nadbiskupije
Župni info kutak
  • Župne obavijesti
    Župne obavijesti

    Svete mise kroz tjedan:
    u 18:30h
    Svete mise nedjeljom:
    u 08:00, 10:00 i 18:30h

    Kontakt:
    Mob: 098 671 365 ...

  • Oglasna ploča
    Oglasna ploča

    Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

  • Sveti Antun Padovanski
    Sveti Antun Padovanski

    Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi