Nalazite se u > Župni info kutak

10. prosinca 2017. - 2. nedjelja došašća

Gospa Loretska, sveta Judita, Julija!

Svete mise su danas u našoj crkvi: u 8; 10; i 18.30 sati.

Tijekom ovoga tjedna Crkva slavi:

Pon.  - sveti Damaz, Damir, Sabin, Danijel

Ut.     - Gospa Guadalupska

Sri.    - sveta Lucija, Luca, Svjetlana, Jasna
Čet.   - Ivan od Križa, bl. Oton iz Pule, Krševan

Pet.   - Drinske mučenice, Valerijan, Marin

Sub.  - Adela, Albina, Zorka, Ela

- Iduća nedjelja je 3. nedjelja Došašća, Florijan, Lazar, Zara.

- U našoj Župnoj crkvi svakoga utorka je cjelodnevno Euharistijsko klanjanje. Pozivamo vas i potičemo na pobožnost Isusu Kristu prisutnom u POS?

- Iduća nedjelja je 3. nedjelja Došašća, Nedjelja Caritasa. Sve župe prikupljaju od vjernika pomoći za najsiromašnije obitelji u Hrvatskoj „Za 1.000 radosti", i za najsiromašnije u našoj Riječkoj nadbiskupiji. Neka, po tvojoj dobroti, i najsiromašniji ljudi za ovogodišnji Božić imaju nešto za obiteljskim stolom.

- 3. nedjelje došašća, 17. prosinca 2017., u 15 sati, u crkvi Gospe Lurdske, na Žabici, bit će susret dječjih župnih zborova i doček Betlehemskog svijetla.

- Svete mise Zornice su u 6.45 sati. Pozivamo vas na Euharistijsko slavlje i druženje nakon Svete mise u vjeronaučnoj dvorani. U subotu, 16. prosinca započinje „Salezijanska pjevana devetnica Božiću"…

- Za darove djeci darovali ste u kutijici na dnu crkve i osobno u Župnom uredu 1.301 kn.

- Na posljednjoj klupi uzmite Nadbiskupovo pismo „Adveniat", pročitajte i do Uskrsa prema svojim mogućnostima pomozite ustanovama Nadbiskupije.

- U župnom uredu možete kupiti kalendare 2018. godine. 12-lisne i jednolisne.

- Od tiska imate novi broj časopisa „Don Bosko Danas", „Mali Koncil MAK", „Veritas", „Biblija danas" i "Glas koncila" koji donosi brojne i zanjimljive priloge: Praljak se upisao na listu junaka. - Presuda nije pravedna i ne pridonosi pomirenju. - Marijanska preobrazba „prosječne Amerikanke". - Mediji pridonose iseljavanju iz Hrvatske. - Hrvatski sakristani osvojili Bern. - Uzmite, čitajte i drugima preporučite katolički tisak… - Danas svakako uzmite novi broj župnog listića „Padovanac"…

Župni info kutak Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi