Nalazite se u > Nadbiskupija

13. - 19. listopada - Misijski tjedan u župama Riječke nadbiskupije

13. - 19. listopada - Misijski tjedan u župama Riječke nadbiskupije

U povodu proslave Svjetskog dana misija, Misijski ured Papinskih misijski djela Riječke nadbiskupije od ponedjeljka 13. do nedjelje 19. listopada organizira Misijski tjedan u župama Riječke nadbiskupije.

Program počinje u župi sv. Križa na Srdočima u ponedjeljak, 13. listopada misijskom krunicom u 17:30 i misom u 18 sati. Misijski tjedan nastavit će se do petka 17. listopada u župama Marije Pomoćnice na Banderovu, sv. Franje Asiškoga na Kukuljanovu, župi Blažene Djevice Marije Karmelske na Donjoj Drenovi te sv. Bartola apostola u Cerniku.

U subotu, 18. listopada u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije - Assunta organiziran je cjelodnevni program koji će početi u 9 sati projektom „Milijun djece moli zajedno". Također, od 10-15 sati u župnoj dvorani moći će se pogledati izložba „Upoznajmo misije". Cjelodnevni program bit će zaključen svečanim euharistijskim slavljem u 18 sati kojega će predvoditi povjerenik Papinskih misijskih djela Riječke nadbiskupije vlč. Kristijan Zeba i kojemu će prethoditi misijska krunica u 17:30.

U nedjelju, 19. listopada na Svjetski dan misija mise će biti u župama Riječke nadbiskupije prema župnim rasporedima.

Župni info kutak Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi