Nalazite se u > Župni info kutak

26. siječnja 2020. - 3. nedjelja kroz godinu

Timotej i Tit, biskupi, Paula

Svete mise su danas u našoj crkvi: u 8; 10 i 18.30 sati.

Tijekom ovoga tjedna Crkva slavi:

Pon.  - Anđela Merici, Mario, Anđelka

Ut.     - Toma Akvinski, Tomislav

Sri.    - Valerije, Tvrtko, Zdeslav, Zdravko
Čet.   - Martina, Gordana, Darinka

Pet.   - sveti Ivan don Bosko, Viktor, Julije

Sub.  - Brigita, Miroslav

- U nedjelju 2. veljače je Svijećnica, Prikazanje Gospodinovo. Svete su mise su u 8, 10, i u 18.30 sati. Blagoslov svijeća bit će tijekom Euharistijskih slavlja i prije podne i poslije podne.

- U našoj crkvi svakog utorka je cjelodnevno Euharistijsko klanjanje.

 - U petak, 31. siječnja, Salezijanci u crkvi Marije Pomoćnice, Vukovarska 62. slave svetkovinu svetog Ivana don Boska, utemeljitelja, Pripremaju se trodnevnicom 28; 29; i 30 siječnja 2020.

- Veliki slavljenički koncert humanitarnog karaktera „Rijeka milosti" održat će se u sportskoj dvorani Zamet, 7. veljače 2020. u 20 sati. Cijena ulaznica na parter je 50 kn a 60. kn na tribini.

- Hvala našim vrijednim piturima: Zdenku Turkalju, Kruni Andrašiću i Dragi Jukiću na dobro izvršenom poslu i brzini kojom su sve poslove do sada uradili. Hvala gospođi Veri Turkalj, koordinatorici Salezijanaca suradnika na Kantridi, koja ih je svaki dan nahranila marendom i ručkom. Hvala svima koji su jučer očistiti našu crkvu: Gabrijeli Šujević, Ivi i Nenadu Lolić, Zdenku Turkalj, Kruni Andrašić, Dragi Jukiću, Jelici Čabrić, Sonji Poropat, 80. Godišnjoj gospođi Katarini koja je cijeli dana radila s nama. Hvala obitelji Nemetz i Nenadu Lolić na postavljanju zavjesa na koru. Hvala don Šimi koji je opiturao okvir Gospine slike zlatnom bojom i učinio popravke. Hvala svima vama koji ste dali svoj prilog za bojanje naše crkve. U ponedjeljak nastavljamo privoditi radove završetku. Hvala našim dobročiniteljima: gospodinu Ranku Dujmoviću, Mirni i Pijetru Cerovac, te gospodinu Mili na darovanoj skeli i radnicima koji su je postavili i rastavili, za radove u našoj crkvi. Neka ih Bog nagradi vječnim dobrima, a naš zaštitinik, sveti Antun Padovanski, neka čuva i štiti njih i sve članove njihovih obitelji svojom zaštitom i zagovorom.

- Na posljednjoj klupi uzmite Nadbiskupovo pismo „Adveniat", pročitajte i do Uskrsa prema svojim mogućnostima pomozite ustanovama Nadbiskupije.

- Od tiska imate nove brojeve „Ladonja", i „Glas koncila" s vrijednim naslovima: - I kršćani su čimbenici u EU-u. - Suvremenim oblicima ropstva zarobljeno 40 milijuna ljudi. - Europa će biti toliko kršćanska koliko kršćani to svjedoče. - Caritas je više od dijeljenja hrane. - „Nedostaje li vam u životu Bog"? - Uzmite, čitajte i drugima preporučiti katolički tisak… Danas uzmite novi broj župnog listića „Padovanac"…

Župni info kutak Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi