Nalazite se u > Najave događaja

NEDJELJA DOBROG PASTIRA: Molitveno bdijenje za duhovna zvanja i svećeničko ređenje

 
Nadbiskupijsko djelo za duhovna zvanja ususret Nedjelji Dobrog Pastira i svećeničkom ređenju koje će biti 7. svibnja, u petak 6. svibnja u katedrali sv. Vida u Rijeci organiziramolitveno bdijenje za duhovna zvanja. Početak je u 19 sati, a program će se sastojati od službe Riječi, svjedočanstva riječkog nadbiskupa koadjutora mons. Mate Uzinića i euharistijskog klanjanja.
 
U subotu 7. svibnja pod svečanim liturgijskim slavljem u katedrali sv. Vida u Rijeciu 10 sati, riječki nadbiskup koadjutor za prezbitere će zarediti Ivana Seletkovića, Franka Gržičića, Josipa Mioča i Tomislava Nikolića.  Vlč. Ivan Seletković dolazi iz Rijeke, Župe sv. Jurja mč. s Gornje Drenove. Vlč. Franko Gržičić je iz Župe Uznesenja BDM u Crikvenici. Don Josip Mioč u Rijeku je došao iz Župe Gospe Sinjske iz Sinja, a Tomislav Nikolić iz Župe sv. Franje Asiškoga u Imotskom.
 
Pozivam sve župljane da prije svega molitvom, a koji smo u mogućnosti i sudjelovanjem u ovim svečanim događajima koji su pred nama, podržimo naše mladomisnike i iskažemo im kao crkva toliko potrebnu blizinu na prekretnici i posebno važnoj etapi njihova kršćanskog života i poslanja.
 
 
NEDJELJA DOBROG PASTIRA: Molitveno bdijenje za duhovna zvanja i svećeničko ređenje
Župni info kutak
  • Župne obavijesti
    Župne obavijesti

    Svete mise kroz tjedan:
    u 18:30h
    Svete mise nedjeljom:
    u 08:00, 10:00 i 18:30h

    Kontakt:
    Mob: 098 671 365 ...

  • Oglasna ploča
    Oglasna ploča

    Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

  • Sveti Antun Padovanski
    Sveti Antun Padovanski

    Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi