Nalazite se u > Župni događaji

Započela Devetnica Gospi od Zdravlja

 U subotu 12. studenog započeli smo Duhovnu pripravu, Devetnicu Gospi od Zdravlja, od 12. do 20. studenog 2022. Svakoga dana Devetnica započinje u 18,00 sati molitvom krunice i pjevanim litanijama u čast Gospi od Zdravlja. U 18,30 je Euharistija s prigodnom propovijedi. Potičemo sve vjernike, roditelje, djecu i mlade, neka otvore svoje srce rastu u vjeri i pobožnosti Gospi od Zdravlja. Ovogodišnji blagdan Prikazanja BDM – Gospe od Zdravlja, 21. studenog 2022. godine u 18, 30 sati na Kantridi će predvoditi vlč. mr. Josip Kolega, duhovnik biskupijskog i misijskog Sjemeništa u Puli.
 
Molitva za zdravlje:
Gospodine, sveti Oče, svemogući vječni Bože, o svetkovini Blažene Djevice Marije, Gospe od Zdravlja, hvalimo te, blagoslivljamo te i slavimo te. Dok putujemo zemljom, tvoje spasenje obuzima čitava čovjeka, naše tijelo i našu dušu. Po zdravlju posve se mijenja naše stanje: tlačenje se okreće u slobodu, neznanje u spoznaju istine, bolest u zdravlje, žalost u radost, smrt u život, robovanje grijehu u dioništvo tvoje božanske naravi. Po zagovoru Blažene Djevice Marije, Gospe od Zdravlja, molimo te, udijeli nam zdravlje duše i tijela, da ti u zdravom tijelu uzmognemo zdravom dušom iskazati slavu.
 

Započela Devetnica Gospi od Zdravlja
Započela Devetnica Gospi od Zdravlja
Župni info kutak
  • Župne obavijesti
    Župne obavijesti

    Svete mise kroz tjedan:
    u 18:30h
    Svete mise nedjeljom:
    u 08:00, 10:00 i 18:30h

    Kontakt:
    Mob: 098 671 365 ...

  • Oglasna ploča
    Oglasna ploča

    Ipred ulaza u crkvu nalazi se oglasna ploča ...

  • Sveti Antun Padovanski
    Sveti Antun Padovanski

    Sveti Antun Padovanski rođen je u Portugalu, u gradu Lisabonu oko g. 1195. Nazvan je Padovanac jer je u Padovi ostala najživlja uspomena na njegov apostolski ra ...

Sveci i blaženici Crkve u Hrvata
Korisni linkovi